Çubuk Turşu Suyu ve Meşhur Turşumuz Her Eve Giriyor

Çubuk turşu suyu ve meşhur turşumuzu her evin sofrasında tattırmak ve sevdirmek adına ücretsiz evinize kadar gönderiyoruz. Bunun için tek yapmanız gereken sitemize yorum yapmak.

Çubuk turşu suyu mutlaka tadılması gereken bir lezzet

Kampanyamızda herhangi bir gün, ay ve tarih yok, sitemize yorum yazan tüm üyelerimize aldıkları ürünün boyutu fark etmeksizin yanında turşu suyumuz hediye olarak gönderilecektir.

YORUM YAP, LEZZET KAZAN…

Anlamlı olmayan, özgün olmayan ve/veya küfür, hakaret, sakıncalı ifadeler içeren yorumlar, söz konusu üyelere haber verilmeksizin silinecektir.

Kazanan üyelerimize, üyelik bilgilerinde belirttikleri iletişim bilgilerinden ulaşılacak ve hediyeleri belirttikleri adrese kargo ile iletilecektir.

Turşu severlerin sitemiz üzerinden farklı ürünlere “içinden gelerek samimi özgün yorum yapan” tüm üyelerimize anında ücretsiz turşu suyu hediye edeceğiz.

Çubuk turşu suyu evinize hediye olarak gönderilecek

Tüm ürünlerimizin hepsine ayrı ayrı yorum yapan üyelerimize meşhur çubuk turşumuzdan hediye edeceğiz. Firmamıza gelip, turşu alan tüm müşterilerimize de bize özel farklı turşu ve turşu suyu hediye ediyoruz. Buradaki tek amacımızın bu lezzeti herkesin tatması. Yedikten sonra bize hak vereceğinize ve Çubuk turşusunun neden bu kadar ünlü, leziz ve meşhur olduğunu bizzat kendinizin karar vermenizi sağlamaktır.

Katılımcılar, mevcut iletişim bilgilerini üyelik esnasında eksiksiz ve doğru verdiğini kabul eder. Yanlış/eksik üyelik bilgilerinden kaynaklanan sorunlarda sorumluluk kabul edilmez.

Çubuk turşu suyu için değerli yorumlarınızı yazın hemen gönderelim

Hediyelerin kargo şirketinin hatası sonucu gecikmesi ve/veya iletilememesi durumunda sorumluluk kabul edilmez.

Kampanya, bizi sosyal medya’da paylaşan ve yorum yazan tüm ziyaretçilerimiz için geçerlidir.

cubuk tursu suyu cubuk tursulari suyu

Sosyal medya hesabımız https://www.facebook.com/AnkaraCubukTursusu

Sitelerimiz http://www.cubuktursu.comhttp://www.cubuktursulari.com  – http://www.cubuk.biz

Bize özel olarak hazırladığımız bu sağlıklı güzel lezzeti herkesin tatmasını temenni ediyoruz. Şartlar gayet basit. Çubuk turşusu piyasada satılan ve tüketilen her turşu gibi bir turşu değildir. Unutmayın keskin sirke sarımsak, kaya tuzu, defne yaprağı, dere oto, limon tuzu, tane karabiber gibi doğal ürünler çoğu mikrobu da kırar. İçerisinde bulunan doğal gıdalar tüm hekimlerce onaylanmış ve tavsiye edilmiştir. Turşularımızın içerisinde bulunan suyu da içebilirsiniz. Unutmayın turşu susuz yaşayamaz. Bu vesile ile bu tattan mahrum kalmanızı istemeyiz. Şimdiden afiyet olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir