Yeşil Çubuk Turşuları için online güvenli alış veriş burada

Yeşil Çubuk Turşuları doğal ve sağlıklı ürünler arasındayız. 24 saat online ve telefonla gönül rahatlığıyla alışveriş imkanı.

Yeşil Çubuk turşuları doğal ve sağlıklı ürünler artık size bir tık kadar yakın

İç Anadolu’nun göbeğinde olan Ankara’nın tarım bölgesi ve yeşil ilçesi Çubuk’ta, kendi bahçemizden topladığımız doğal ve organik ürünlerimizi siz değerli tüketicilerimize güvenle sunmaktayız. Yeşil Çubuk Turşuları için tüm talepleriniz doğrultusunda istediğiniz ürünü Türkiye’nin neresinden olursanız olun Çubuk Turşusu satın alabileceksiniz.

Doğal ve sağlıklı ürünler tarladan sofranıza gelerek yerken hissedilebilen lezzet

Doğadan tarla ve bahçeden toplanan organik hıyarlar tek tek elden geçerek, sağlıklı yiyecek olma yolunda hijyenik tesislerimizde imalatı yapılır. İçerisinde hiçbir katkı maddesi olmayan turşularımızın lezzeti herkesin damak tadına uygun olduğu için gönül rahatlığıyla uygun fiyata ucuz turşu yiyebilirsiniz. Önceliğimiz temiz ve sağlıklı hizmetiyle siz değerli tüketicilerimizin güvenini ön planda tuttu. Ürün kalitesini ve güvenliğini korumak ve ürünlerimizde dünya standartlarına uygunluğu, ülkemizde ve dünya çapındaki tüketicinin güven ve yükümlülüğünü almaktayız. Kalite, Hizmet, Güven ile girdiğimiz sektörde kendimizin yemediği hiçbir bir ürünü size yedirmiyoruz. Çubuk Turşusu online satış ile hem zamandan hem de kazançtan karlı çıkacaksınız. Siz gelip almaya gelmeyeceksiniz, biz evinizin kapısına kadar yani iş veya ev adresinize gönderiyoruz. Çubuk Turşusunun önemli püf noktası; içindeki malzemelerin organik ve doğal ürün olmasıdır.

Yapmanız gerek sipariş vererek sadece bir kez tatmanız yeterli olacak

Turşularımızın yapımında öncelikle çok taze ve küçük sebze ve meyveler kullanılıyor. Düşük sirke oranı, asit katılmıyor olması ve karışıma ilave edilen sarımsak, bütün karabiber, defne yaprağı ve dereotu bu turşunun mükemmel tadını oluşturuyor. Ev Usulü Doğal Çubuk Turşuları “Tarladan Sofranıza Çubuk Turşusunun Yolculuğu” “Sadece bir kere tatmanız yeterli”

Doğal ve sağlıklı ürünler online satış ve alışverişte yerini aldı

Anadolu insanıyla samimi bir ortamda güvenilir bir alış veriş yapmak gibidir. Turşunun Tamamen Doğal Olan İçerisindekiler: Sebze ya da meyve, kaya tuzu, üzüm sirkesi, Çubuk doğal kaynak suyu, biberiye, defne yaprağı, dereotu, limon tuzu, yerli sarımsak, tane karabiber ve ilçeye has temiz ve doğal havası ile birlikte zamanında özenle kurulmasından oluşmaktadır. Yeşil Çubuk turşuları doğal ve sağlıklı ürünler , 2008 yılında 555 sayılı Coğrafi İşaretlerin Korunması Hakkındaki Kanun Hükmünde Kararnamenin 12. maddesi gereğince, tescil edilerek patentli bir turşu oldu. Tarım bakanlığından onaylı pet şişelerde satışa sunulan, ürünlerimizde hiç bir katkı maddesi yoktur. Ürünlerimiz tamamen sağlıklı ve doğaldır. Fabrikasyon olmayıp, her ailenin kendi bahçesinden üretip evinde kurduğu Çubuk Turşularını gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz.  Turşularımız doğaldır, açtıktan sonra sunumuz bitince ağzını tekrar sıkı kapatın serin bir yerde yada buzdolabında muhafaza ediniz. Doğal ürünlerin salgı üretmesinden kaynaklanan (barlanma+sünme+beyazlama) gibi özelliklerin olması tamamen doğaldır. Üzerindeki oluşan maddeyi alarak tüketmeye devam edebilirsiniz. Kargonuz elinize ulaştığında ürünün kalitesi, tadı ve hizmetimiz hakkında değerli yorumunuzu 5 yıldız üzerinden oyunuz ile  sitemize yazmanızı rica ederiz.  Sitemizden Çubuk Turşusunun online alış verişinizi güvenle yapabilirsiniz. Hayırlı güzel günler, afiyet olsun. “YORUM YAP ÇUBUK TURŞUSU YADA TURŞU SUYU KAZAN”

cubuk tursulari dogal ve saglikli urunler

Yeşil Çubuk Turşuları için online güvenli alış veriş burada” yazısında 8 düşünce

  1. Mehmet aydın diyor ki:

    Kargo yu nasıl yolluyorsunuz? Ücreti ayrı mı ve beşer kiloluk Fiat listesi yollarmışsınız. Hayırlı işler

  2. Sema Duran diyor ki:

    Kozalak turşunuzdan sipariş vermek istiyorum ,fiyatı, kaç kilo olduğu ödemenin nasıl yapıldığının bilgisini verirseniz mutlu olurum.Bulunduğum şehir İzmir.

  3. Emel Tatar diyor ki:

    Kışlık alayım tüm kış boyunca yiyeyim demiştim. Lakin 15 güne bitti. Bu kış nasıl olacak bilemedim. Devamlı sipariş vereceğiz galiba. Elinize sağlık bu kadar beklemiyorduk.

  4. Gurkan diyor ki:

    Benim sanirim 16-17. siparisim..Istanbul`a istiyorum yillardan beri..kaliteden hic ödün vermediler.
    Cok lezzetli ve güzel..emeği geçenlere çok teşekkür ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir