İmalattan Halka Taze Taze

Başkent Ankara ve Anadolu şehirlerinin tam ortasında, doğası ve kendisi güzel ilçe yeşil Çubuğumuz da yıllardan beri süre gelen ve hane halkı tarafından yapılan ev yapımı Meşhur Çubuk Turşusu üreticiden tüketiciye tarafımızdan direk olarak imalattan halka taze taze sunulmaktadır.

Turşularımız dünya geneli yoğun talep gördüğü için kısa zamanda tükenmekte ve bir önceki sezona ait hiçbir ürün kalmamaktadır.

Yıllar önce evimizde yemek, eş, dost akrabalarımıza hediye için yaptığımız turşularımızın tadı çok sevildi. Aranan bir lezzet haline geldi. Doğal halen olarak evlerimizde yaptığımız turşularımız birçok turşu sever ve ağzının tadını bilenler için arana bir lezzet haline geldi.

Hizmetimizi ülke geneline yayarak Türkiye’nin her yerine anlaşmalı Aras Kargo Şirketi ile müşterilerimize turşularımızı uygun fiyata yöresel ürün tattırarak hizmet etmek istiyoruz.

Çubuk Turşusunun sırrı nedir? Sorusuna cevaben: Sağlık ve Tarım bakanlığı onaylı gıda ile temasında sakıncası olmayan fıçılarda Çankırı kaya tuzu, doğal içme suyu, sarımsak, biber, defne yaprağı, karabiber, doğal sirke ve özenle seçilmiş temizlenmiş sebze ve meyvelerin yanı sıra Çubuk’un da temiz oksijenli havası eklenince ortaya müthiş bir tat çıkmış oluyor. İçerisindeki bulunan bu ürünlerinde fayda ve sağlığa yararları birçok uzman kişi tarafından onaylandı. Doğal hiçbir gıda insan vücuduna zararı olmadığı bilinmektedir. Temeli çok eskiye dayanan turşunun şimdiye kadar bir zarara neden olduğu duyulmamıştır. Kendimizin yemeği hiçbir ürünü kimseye yedirmeyiz. Tek yapmanız gereken bizden istemek ve afiyetle yemek. Hayırlı güzel günler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir