Çubuk Turşusu Siparişi Ülke Geneli Sınırları Zorluyor

Çubuk turşusu siparişi ramazan ayında da tüm hızıyla devam edilirken, yurdun dört bir yanından sipariş alınarak adrese teslim ediliyor.

Çubuk turşusu siparişi ramazan ayında rekora koşuyor

Ankara Çubuk Turşusu ilçenin Aşağı Çavundur mahallesinde yetiştirilen sebzelerden hazırlanan Çubuk Turşuları, İftar sofralarının vazgeçilmezi oldu.

Ramazan turşu siparişlerindeki yoğunluk, üreticiyi hareketlendirdi. Ramazan ayında turşu satışlarında patlama yaşanıyor.

Ramazan sofralarından eksik edilmeyen turşu, talep artışlarıyla üreticilerini sevindiriyor. Sofraların vazgeçilmez tadı olan turşu yoğun ilgi görüyor.

Çubuk turşusu siparişi vererek sizde bu muhteşem lezzeti tadabilirsiniz

Evlerde hanımların doğal olarak yaptıkları Çubuk Turşusunun lezzeti, her yemekte keyifle yeniyor. Çubuk Turşusu” Ramazan sofraların da vazgeçilmezi turşu, ilçemizde doğal ve katkısız olarak yıllardır yapılıyor.

İlçede üretimi yapılan ve ilçeye has tadı ve özelliği olan meşhur Çubuk Turşusu, ilçe ekonomisine ve tanıtımında büyük rolü olan Çubuk turşuları, yoğun talep karşısında yok satmaya başladı.

Çubuk turşumuz sofraların vazgeçilmezidir. Çubuk Turşuları; katkısız, doğal, sağlıklı ve farklı damak tadı ile yoğun bir talep görüyor. Ramazan dolayısıyla sofralarda bolca yer aldı. Bayramda da gurbetten gelen ve gidenler birbirlerine turşu götürdüler. Şuan elimizde pek fazla ürün kalmadı. Elimizde belki yeni sezona tam denk gelecek kadar turşumuz var. Türkiye’nin her yerine kargoyla bu lezzeti ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu sezon çok memnunuz, inşallah yeni mahsullerimiz çıkıyor. Bu yıl onları kurarak bu lezzeti herkese tattıracağız

cubuk tursusu siparisi ulke Geneli Sinirlari Zorluyor

Çubuk turşusu siparişi online ve telefonla devam ediyor

Evlerde hanımların doğal olarak yaptıkları Çubuk Turşusunun lezzeti, yurdun dört bir yanından online ve telefonla sipariş alınarak kargoyla adrese teslim gönderiliyor. Çubuk turşusunun her damaklara hitap etmesi en önemli etken olmuştur. Meşhur Çubuk turşusu boşuna meşhur olmadı. Turşumuz, bu ramazan olduğu gibi her ramazan sofraların baş tacı olacak. Bizi tercih eden tüm müşterilerimize göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz. Gönderdiğimiz her turşu siparişi için ayrı ayrı teşekkür aldık. Turşumuzun tadı yanı sıra verdiğimiz kaliteli hizmet ve ürünlerimizi zamanında teslim etmek için çalışıyoruz. Şimdiye kadar bir şikayet almadık. Şikayetler şu şekilde oldu; “ya bir turşu bu kadar lezzetli mi olur? Bağımlı olduk” gibi güzel temenniler olmuştur.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir